Ontvang 12 edities van De Beauty Professional voor maar € 79,50!

Op deze pagina kunt u zich abonneren op het vakblad De Beauty Professional. Het magazine verschijnt iedere maand en geeft u relevante vakinformatie over de nieuwste schoonheidsbehandelingen, producten, massages, trends, voeding en visagie. Diepgaande inhoudelijke artikelen worden afgewisseld met ‘nice to know’ artikelen. Zowel kleine als grote instituten, leveranciers, bekenden uit de branche, dermatologen, huidtherapeuten en belangrijke evenementen op het gebied van beauty brengen we onder de aandacht.

De Beauty Professional biedt alles wat de schoonheidsspecialist moet weten over professioneel ondernemen in de schoonheidsbranche. Zorg dus dat u ook abonnee wordt!

Let op: Bent u lid van de ANBOS? Dan ontvangt u De Beauty Professional vanaf januari 2019 gratis bij uw lidmaatschap.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.

Actie abonnement:

Ander emailadres

Privacyverklaring

Nieuwsbrief beautyspot.nl

4 + 3 =

Let op: U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende reguliere tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het einde van de eerste abonnementsperiode, hierna is het abonnement per 3 maanden opzegbaar. Abonnementsprijzen zijn exclusief btw.