Breng uw producten iedere maand onder de aandacht bij ruim 8000 professionele schoonheidsspecialisten door te adverteren in De Beauty Professional.

Neem voor alle mogelijkheden en tarieven direct contact op met  Danijela PantelicT. 06-28422526 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact op met u.

De Beauty Professional is hét magazine voor schoonheidsspecialisten die op de hoogte willen blijven van alle facetten binnen hun vakgebied. Het magazine vormt samen met de website, de social mediakanalen en de digitale nieuwsbrief, hét platform voor de professionele schoonheidsspecialist in Nederland (en België).

Bereik: Professionele ondernemers in de beauty branche zoals schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, wellness-centra, massagepraktijken e.d.
Verschijning: 12 edities per jaar
Oplage: 8000, bij beursuitgaven ±9000.

Waarom adverteren?

  • Onze mensen werken al jarenlang in de beauty branche en stellen graag samen met u een (multimediaal) mediaplan op dat optimaal bijdraagt aan uw marcom-doelstellingen.
  • Het lezersbestand is bijzonder sterk en zeer gericht op uw doelgroep. De database is zorgvuldig samengesteld, in nauwe samenwerking met toonaangevende beauty leveranciers.
  • Het draait naast een sterk bereik om aandacht. Door middel van hoogwaardige content zijn wij in staat aandacht te genereren en waarde toe te voegen aan uw commerciële boodschap.
  • Het magazine is vormgegeven is de klasse, stijl en allure waarmee producten in de branche worden gepresenteerd.
  • De verschijningsdata houden rekening met de aanloop naar alle belangrijke beurzen.

Aanvragen tarievenkaart:

.

4 + 5 =