Ook leveranciers proberen het voor hun klanten en partners zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard moeten zij ook maatregelen nemen. Peter en Inge Luijkx van Cosinta laten hun partners, relaties en klanten het volgende weten: 

De dreiging door het Coronavirus neemt in Nederland sterk toe en raakt ons inmiddels allemaal, zowel privé als zakelijk. Bedrijven nemen maatregelen om (verdere) besmetting te voorkomen. Ook Cosinta heeft haar werk aangepast, alle events en trainingen zijn afgezegd tot maandag 6 april 2020, er wordt zoveel mogelijk thuis gewerkt en onze shop is inmiddels gesloten. Het streven is om de komende weken de dienstverlening aan jullie zo veilig en efficiënt mogelijk te continueren. Op websites van de overheid en het RIVM kunnen jullie actuele informatie over de stand van zaken en de benodigde informatie voor bedrijven vinden. Het zijn moeilijke tijden voor ondernemers.

WERKEN AAN DE SALON, ALS IN DE SALON NIET KAN
Het gaat ons aan het hart te moeten lezen dat de ene na de andere salon sluit. Wie had dit kunnen bedenken en voor hoe lang gelden deze noodzakelijke ingrepen? Het heeft ons enorm aangegrepen te moeten lezen dat onze vakvrouwen een time-out moeten inlassen. Maar laten we niet het hoofd in de schoot leggen maar deze tijd gebruiken om te werken aan je bedrijf wanneer het werken in je bedrijf tijdelijk niet mogelijk is. Onze mission statement Let’s Grow Together! geldt niet alleen in goede tijden, maar ook in mindere tijden. Wij weten dat jullie allemaal zijn getroffen door de sociale lockdown van Nederland. Laten we elkaar helpen in deze moeilijke tijden met creatieve ideeën of gewoon om elkaar aan te horen.

GRATIS ONLINE MODULES BESCHIKBAAR
Om je zaak straks gereed te hebben voor betere tijden hebben wij online trainingen beschikbaar bestaande uit 10 modules gericht op de groei van je salon (ondersteund met videomateriaal). Deze online trainingen met video’s zijn te bekijken via jouw eigen backoffice bij Cosinta. Je hebt wel een apart wachtwoord nodig om toegang tot de video’s te krijgen. Heb je interesse, stuur dan een mail naar administratie@cosinta.nl voor het wachtwoord van de video’s. Wij van Cosinta geven input op de ingediende trainingen. Gebruik deze tijd nuttig!

WEBSHOP BLIJFT GEWOON OPEN
Verder houden wij onze verkoopkanalen via www.Beautywinkel.nl open en wanneer consumenten online bestellen zorgen we dat de provisie bij jullie terecht komt. Ook op de merken van Cosinta die je niet in de salon voert ontvang je een provisie! Cosinta doet ook in deze tijden geen zaken rechtstreeks met consumenten. Ten alle tijden zijn jullie de verkopende partij bij Cosinta! Dus stimuleer je klanten voor een bezoek aan de webshop zodat je verkoop door blijft lopen. Heb je nog geen webshop, neem dan snel contact met ons op dan zorgen we daar voor.

CONSUMENTENWEBSITE
Samen met onze online partner PlazaXL, zijn wij bezig om daarnaast een landelijke consumentenwebsite te maken. Op deze website ontvang je gratis van ons een eigen profielpagina, waarbij jouw klant een product of een cadeaubon kan bestellen. De producten zullen uiteraard door ons worden uitgeleverd en verzonden, waarna jij jouw afgesproken webshop provisie ontvangt. De consument kan ook een cadeaubon bij jou bestellen, hier ontvang je dan een mail over, waarna je een betaalverzoek of een rekeningnummer kunt sturen voor de betaling. Partners, relaties en klanten ontvangen binnenkort een link van de pagina, zodat je ook zelf de pagina kunt promoten onder  klanten of via Social Media. Ben je nog geen klant, neem dan contact met ons op. Coming soon, houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie!

Wij wensen jullie allemaal veel sterkte toe de komende periode en weet dat jullie groothandel/distributeur Cosinta jullie partner is en blijft.

Let’s build a new future together! Dat is waar wij samen met jullie voor willen gaan.

Meer informatie: www.cosinta.nl.